Nyt fra...

Introduktionskurser 8. kl.

Info til elever og forældre i 8. klasserne vedrørende introkurser uge 9.

Fordelingen af elever til introduktionskurserne er færdig.

Hver enkelt elev selv logge sig ind og hente oplysningerne om tilbuddene, hvor de skal møde, hvornår osv.

Eleverne skal logge ind på:
  • www.minuddannelse.net (med Uni-login)
  • Gå på "Mine sider"
  • Klik ind under "Vejledningsaktiviteter" (her fremkommer tilbuddene)
    Her skal der fremgå 2 tilbud. (man/tirs og ons/tors)
    På dette skærmbillede vil man også kunne klikke sig ind på de enkelte uddannelser og se mødetidspunkter m.v. - når det bliver lagt ud af uddannelsesinstitutionerne.

Der bliver hængt en oversigt op i klasserne for begge klasser, hvor eleverne vil kunne se samtlige deltagere/hold - og dermed har de mulighed for evt. at lave aftaler.  (Også på tværs af klasserne)

De elever, som vil få transportudgifter ud over Odense Kommunes grænser - kan få dækket udgifterne ved henvendelse på kontoret. For at opnå refusion skal der medbringes kvitteringer som dokumentation.

VED SYGDOM: Der skal meddeles fravær til Marie Jørgensens Skole og til uddannelsesstedet. Tlf.nr. på uddannelsesstedet findes nederst på blanket over jeres forløb, som I kan trække ud fra "www.minuddannelse.net"

Kontoret
(Sally)