Nyt fra...

Parkering Skt. Hans Plads

Kære forældre
Som tidligere beskrevet er der store problemer med uvedkommende parkering på Skt. Hans Plads. Det betyder, at der fra d. 09.04. bliver indført 30 min. parkering med parkeringskontrol på pladsen. Brug p-skive. Skulle man have ærinde på skolen eller ved kirken længere end 30 min., kan man indtaste sit registreringsnummer ved en stander, der bliver anbragt udenfor kontorindgangen i atriet. Parkeringstiden kan herved udvides til 3 timer. Men altså kun med ærinde til skolen. Ordningen gælder 24 timer i døgnet mandag til lørdag.

Morgentrafikken på pladsen er stadig hektisk - kør langsomt. Parker ikke lige foran trappen. Sæt større børn af eksempelvis ved Teatret, i Jernbanegade eller i p-kælderen under Thomas B. Thrige-området. I parkeringskælderen er der kun p-afgift mellem kl. 09.00 - 18.00.
med venlig hilsen
Poul Knudsen